טראפל ריקוטה וקוקוס

רונן אפללו, השוקולטייר מ"אמיליה שוקולד" המענגת, מלמד איך בקלות ובמהירות ניתן להכין בבית טראפלס שוקולד עם טוויטס נהדר של גבינת ריקוטה וקוקוס.

מתכון מאת: רונן אפללו, מערכת וואלה!
טראפל שוקולד

מצרכים

  • לכ-30 עיגולים במשקל של כ-12 גרם:
  • 200 גרם גבינת ריקוטה ללא מים
  • 50 גרם קרם גבינה
  • 50 גרם שוקולד לבן (מומס)
  • 40 גרם קוקוס קלוי
  • 30 גרם חמאת קקאו (מומסת מראש)
  • לציפוי דקורטיבי (לא חובה):
  • פירורי שוקולד לבן
  • קוקוס קלוי

אופן ההכנה

  • 1. במעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת הומגנית. מוסיפים את הקוקוס הקלוי.
  • 2. מערבבים ידנית. מניחים להתקרר כשעתיים-שלוש.
  • 3. אם רוצים מצפים בשוקולד לבן וקוקוס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully