טראפל ריקוטה וקוקוס
רונן אפללו, השוקולטייר מ"אמיליה שוקולד" המענגת, מלמד איך בקלות ובמהירות ניתן להכין בבית טראפלס שוקולד עם טוויטס נהדר של גבינת ריקוטה וקוקוס.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לכ-30 עיגולים במשקל של כ-12 גרם:
- 200 גרם גבינת ריקוטה ללא מים
- 50 גרם קרם גבינה
- 50 גרם שוקולד לבן (מומס)
- 40 גרם קוקוס קלוי
- 30 גרם חמאת קקאו (מומסת מראש)
- לציפוי דקורטיבי (לא חובה):
- פירורי שוקולד לבן
- קוקוס קלוי
אופן ההכנה
- 1. במעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת הומגנית. מוסיפים את הקוקוס הקלוי.
- 2. מערבבים ידנית. מניחים להתקרר כשעתיים-שלוש.
- 3. אם רוצים מצפים בשוקולד לבן וקוקוס.