פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      טראפל ריקוטה וקוקוס

      רונן אפללו, השוקולטייר מ"אמיליה שוקולד" המענגת, מלמד איך בקלות ובמהירות ניתן להכין בבית טראפלס שוקולד עם טוויטס נהדר של גבינת ריקוטה וקוקוס.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      טראפל שוקולד (דרור עינב)
      טראפל שוקולד (דרור עינב)

      מצרכים

      • לכ-30 עיגולים במשקל של כ-12 גרם:
      • 200 גרם גבינת ריקוטה ללא מים
      • 50 גרם קרם גבינה
      • 50 גרם שוקולד לבן (מומס)
      • 40 גרם קוקוס קלוי
      • 30 גרם חמאת קקאו (מומסת מראש)
      • לציפוי דקורטיבי (לא חובה):
      • פירורי שוקולד לבן
      • קוקוס קלוי

      אופן ההכנה

      • 1. במעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת הומגנית. מוסיפים את הקוקוס הקלוי.
      • 2. מערבבים ידנית. מניחים להתקרר כשעתיים-שלוש.
      • 3. אם רוצים מצפים בשוקולד לבן וקוקוס.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -