טראפל גבינת עיזים ואגסים

השוקולטייר רונן אפללו מ"אמיליה שוקולד" המענגת מלמד איך משדרגים את כדורי השוקולד הרגילים, ומכין טראפלס שוקולד עם גבינת עיזים ואגסים.

מתכון מאת: רונן אפללו, מערכת וואלה!
טראפל שוקולד. דרור עינב
טראפל שוקולד

מצרכים

  • לכ-45 עיגולים במשקל של כ-12 גרם:
  • 100 גרם שמנת מתוקה
  • 10 גרם דבש
  • 40 גרם מחית אגסים (ניתן לקנות בחנויות המתמחות. ניתן גם לקלוף 2 אגסים ולטחון בבית, חשוב לשקול כדי להגיע לכמות המצוינת במתכון)
  • 250 גרם שוקולד מריר 60%
  • 150 גרם גבינת עיזים
  • לציפוי:
  • אבקת קקאו
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. בסיר קטן מביאים לסף רתיחה את השמנת, הדבש ומחית האגסים.
  • 2. במקביל, ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים של 50 שניות עד לקבלת שוקולד נוזלי (יש להיזהר לא לעבור את הטמפרטורה של 50 מעלות, אפשר להיעזר במדחום).
  • 3. מעבירים את תערובת השמנת והשוקולד למעבד מזון מוסיפים את גבינת העיזים וטוחנים יחד לחיבור.
  • 4. מניחים למסה להתגבש כ 3-4 שעות במקרר.
  • 5. יוצרים כדורים.
  • 6. מערבבים את שתי האבקות לציפוי ומצפים את הכדורים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully