- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. ממיסים במיקרו יחד כוס שמן זית, שוקולד, וניל, קפה נמס ומלח, מערבבים היטב מוסיפים קקאו וסוכר.
-
- 3. מערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים ביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב, מוסיפים קמח ומערבבים היטב נמרץ (התערובת שמתקבלת סמיכה יחסית וזה בסדר). מקפלים פנימה 2/3 מכמות האוריאו. יוצקים מחצית הכמות לתבנית.
-
- 4. בקערה נפרדת טורפים גבינת שמנת, אבקת סוכר ווניל. בעזרת כף מפזרים את כל תערובת הגבינה על השוקולד (כמו פאזל), כל פעם כף בהמשך לכף הקודמת וכך מכסים את כל פני השטח.
-
- 5. מפזרים מעל את יתרת האוראו.
-
- 6. אופים כ-30 דקות מצננים היטב במקרר למספר שעות. חותכים קוביות קטנות ומתענגים.