וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות קשקבל ורוקפור

כשאומרים עוגיות, לא חייבים תמיד להתכוון לעוגיות מתוקות. קונדיטוריה "ביסקוטי" המצויינת עם מתכון נהדרת לעוגיות נימוחות ומלוחות, במילוי של גבינות קשקבל ורוקפור.

מתכון מאת: קונדיטוריה ביסקוטי, מערכת וואלה!

עוגיות קשקבל ורוקפור. אפיק גבאי
עוגיות קשקבל ורוקפור

מצרכים למתכון

  • ל-50 עוגיות:
  • 200 גרם חמאה קרה
  • 250 גרם (2 כוסות פחות 2 כפות) קמח
  • 1/4 כוס גרעיני חמניה
  • 1 כף פסטו
  • 100 גרם גבינת קשקבל
  • 50 גרם גבינת רוקפור
  • 1 ביצה להברשה
  • לתערובת ציפוי:
  • 50 גרם (1/4 כוס) קצח
  • 5 גרם (1 כפית) מלח
  • 10 גרם (1 כף) פרג
  • 100 גרם (1/2 כוס) שומשום

אופן ההכנה

  • 1. בקערה, מערבבים את כל החומרים.
  • 2. בידיים רטובות מחלקים את הבצק לשניים. יוצרים מהבצק נקניקים ומעבירים להקפאה.
  • 3. מברישים את הנקניקים בביצה ומגלגלים בתערובת הגרעינים.
  • 4. באמצעות סכין פריסה, פורסים את הנקניק לפרוסות דקות בעובי של חצי ס"מ.
  • 5. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • 6. מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים למשך 12 דקות עד שהפרוסות יבשות לגמרי.
  • 7. מקררים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully