וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות קנטוצ'יני עשבי תיבול

מתכון מאת: קונדיטוריה ביסקוטי, מערכת וואלה

קנטוצ'יני עשבי תיבול 2. אפיק גבאי
קנטוצ'יני עשבי תיבול 2

מצרכים למתכון

  • ל-100 עוגיות:
  • 250 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 1/2 1 כפות מלח
  • 420 גרם (3 כוסות) קמח
  • 1/4 כוס שומשום
  • 1 כף קצח
  • 1 כף רוזמרין טרי קצוץ
  • 1 כף אורגנו טרי קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 50 מ"ל (1/4 כוס) מים
  • 250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה
  • 1 כף פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

  • 1. בקערה, מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, מלח ותבלינים.
  • 2. בקערה נוספת טורפים את הנוזלים עד שמתקבל מרקם אחיד.
  • 3. מאחדים את תכולת הקערות ולשים היטב למשך מספר דקות עד שמתקבל בצק אחיד.
  • 4. בידיים רטובות מחלקים את הבצק לשניים. יוצרים מהבצק נקניקים מעבירים להקפאה.
  • 5. באמצעות סכין פריסה, פורסים את הנקניק לפרוסות דקות בעובי של חצי ס"מ.
  • 6. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • 7. מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים למשך 12 דקות עד שהפרוסות יבשות לגמרי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully