פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגיות קנטוצ'יני עשבי תיבול

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קנטוצ'יני עשבי תיבול 2 (אפיק גבאי)
      קנטוצ'יני עשבי תיבול 2 (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-100 עוגיות:
      • 250 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
      • 1/2 1 כפות מלח
      • 420 גרם (3 כוסות) קמח
      • 1/4 כוס שומשום
      • 1 כף קצח
      • 1 כף רוזמרין טרי קצוץ
      • 1 כף אורגנו טרי קצוץ
      • 2 שיני שום קצוצות
      • 50 מ"ל (1/4 כוס) מים
      • 250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה
      • 1 כף פפריקה מתוקה

      אופן ההכנה

      • 1. בקערה, מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, מלח ותבלינים.
      • 2. בקערה נוספת טורפים את הנוזלים עד שמתקבל מרקם אחיד.
      • 3. מאחדים את תכולת הקערות ולשים היטב למשך מספר דקות עד שמתקבל בצק אחיד.
      • 4. בידיים רטובות מחלקים את הבצק לשניים. יוצרים מהבצק נקניקים מעבירים להקפאה.
      • 5. באמצעות סכין פריסה, פורסים את הנקניק לפרוסות דקות בעובי של חצי ס"מ.
      • 6. מחממים תנור ל-170 מעלות.
      • 7. מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים למשך 12 דקות עד שהפרוסות יבשות לגמרי.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות