עוגיות קנטוצ'יני עשבי תיבול
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-100 עוגיות:
- 250 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
- 1/2 1 כפות מלח
- 420 גרם (3 כוסות) קמח
- 1/4 כוס שומשום
- 1 כף קצח
- 1 כף רוזמרין טרי קצוץ
- 1 כף אורגנו טרי קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
- 50 מ"ל (1/4 כוס) מים
- 250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה
- 1 כף פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
- 1. בקערה, מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, מלח ותבלינים.
- 2. בקערה נוספת טורפים את הנוזלים עד שמתקבל מרקם אחיד.
- 3. מאחדים את תכולת הקערות ולשים היטב למשך מספר דקות עד שמתקבל בצק אחיד.
- 4. בידיים רטובות מחלקים את הבצק לשניים. יוצרים מהבצק נקניקים מעבירים להקפאה.
- 5. באמצעות סכין פריסה, פורסים את הנקניק לפרוסות דקות בעובי של חצי ס"מ.
- 6. מחממים תנור ל-170 מעלות.
- 7. מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים למשך 12 דקות עד שהפרוסות יבשות לגמרי.