- 1. מכינים את הבצק: במעבד מזון טוחנים את חומרי הבצק פרט לביצים עד לקבלת מרקם פירורי. מוסיפים את הביצים ומעבדים עד לקבלת בצק. מוציאים, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה.
-
- 2. מכינים את מלית התפוחים: במחבת עמוקה מחממים את השמן ומוסיפים את התפוחים. מטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות.
-
- 3. מוסיפים את הסוכר חום וממשיכים לטגן עד להשחמה של התפוחים.
-
- 4. מכינים את הפירורים לציפוי: במעבד מזון מעבדים את חומרי השטרויזל עד לקבלת מרקם פירורי. מעבירים לכלי פלסטיק ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
-
- 5. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 6. מרכיבים: על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעובי של 0.5 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס"מ. מרפדים את התבניות האישיות בקוטר 4 ס"מ כל אחת.
-
- 7. ממלאים בתפוחים המקורמלים ומפזרים מעל את פירורי השטרויזל.
-
- 8. אופים כ-20 דקות עד להשחמה. מוציאים ומגישים בטמפרטורת החדר.