- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. מנפים לקערה קמח, אבקת אפייה ומלח.
-
- 3. בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מעבדים חמאה וסוכר עד שמתקבלת תערובת קרמית ואחידה. ממשיכים לעבד ותוך כדי מוסיפים דבש ווניל.
-
- 4. מנמיכים את מהירות המיקסר למהירות נמוכה, מוסיפים כף מתערובת הקמח ומעבדים קצרות עד שהיא נבלעת בתערובת.
-
- 5. ממשיכים לעבד במהירות נמוכה- בינונית ותוך כדי מוסיפים את הביצים בזו אחר זו.
-
- 6. ממשיכים לעבד ומוסיפים את שאר תערובת הקמח לסירוגין עם החלב ב-3 פעמים. מוזגים מחצית מעיסת העוגה לתבנית ומיישרים.
-
- 7. מפזרים את פירות היער. מוזגים את שארית העיסה ומפזרים מעל את האגוזים. אופים כ-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
-
- 8. מכינים את הסירופ: בסיר קטן, מחממים מים, סוכר ודבש עד לרתיחה תוך כדי ערבוב מדי פעם. מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר.
-
- 9. מוציאים את העוגה מהתנור ומרטיבים בסירופ.
-
- 10. מומלץ להכין יום-יומיים מראש.