פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת דבש קלאסית

      העוגה הזו מתוקה מאוד, אבל אם אתם באמת אוהבים מתוק - השקיעו בסירופ. הוא ייתן לעוגה עוד שכבה של טעם וישלים אותה בצורה מצויינת.

      4 מדרגים / 3.39 כוכבים

      אי אפשר להפסיק לאכול
      אי אפשר להפסיק לאכול

      מצרכים

        • מצרכים לעוגה

        • 1 כוסקמח ועוד 2 כפות
        • 2 כפיותאבקת אפייה
        • ⅓ כפיתמלח
        • 100 גרםחמאה
        • ¾1 כוסותסוכר
        • ½2 כפותדבש
        • 1 כפיתתמצית וניל
        • 2 ביצים
        • ⅔ כוסחלב
        • לסירופ

        • 5 כפותמים
        • ¾ כוססוכר
        • ½1 כפותדבש

      אופן ההכנה

        איך מכינים עוגת דבש קלאסית ?

      • מחממים תנור ל-180 מעלות
      • מנפים לקערה קמח, אבקת אפייה ומלח
      • בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מעבדים חמאה וסוכר עד שמתקבלת תערובת קרמית ואחידה. ממשיכים לעבד ותוך כדי מוסיפים דבש ווניל.
      • מנמיכים את מהירות המיקסר למהירות נמוכה, מוסיפים כף מתערובת הקמח ומעבדים קצרות עד שהיא נבלעת בתערובת.
      • ממשיכים לעבד במהירות נמוכה- בינונית ותוך כדי מוסיפים את הביצים בזו אחר זו.
      • ממשיכים לעבד ומוסיפים את שאר תערובת הקמח לסירוגין עם החלב ב-3 פעמים.
      • מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים כ-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
      • מכינים את הסירופ: בסיר קטן, מחממים מים, סוכר ודבש עד לרתיחה תוך כדי ערבוב מדי פעם. מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר.
      • מוציאים את העוגה מהתנור ומוזגים את הסירופ המצונן על פני העוגה החמה.
      • מומלץ להכין יום-יומיים מראש.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -