וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת דבש קלאסית

העוגה הזו מתוקה מאוד, אבל אם אתם באמת אוהבים מתוק - השקיעו בסירופ. הוא ייתן לעוגה עוד שכבה של טעם וי

מתכון מאת: מערכת וואלה!

30 דקות סה"כ,קל להכנה,1 אינגליש קייק
עוגת קאסוטרה דבש. נמרוד סונדרס
אי אפשר להפסיק לאכול

מצרכים למתכון

  • מצרכים לעוגה

    • 1כוסקמח ועוד 2 כפות
    • 2כפיותאבקת אפייה
    • כפיתמלח
    • 100גרםחמאה
    • ¾1 כוסותסוכר
    • ½2 כפותדבש
    • 1כפיתתמצית וניל
    • 2ביצים
    • כוסחלב
  • לסירופ

    • 5כפותמים
    • ¾כוססוכר
    • ½1 כפותדבש

אופן ההכנה

איך מכינים עוגת דבש קלאסית?

  • 1
    מחממים תנור ל-180 מעלות
  • 2
    מנפים לקערה קמח, אבקת אפייה ומלח
  • 3
    בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מעבדים חמאה וסוכר עד שמתקבלת תערובת קרמית ואחידה. ממשיכים לעבד ותוך כדי מוסיפים דבש ווניל.
  • 4
    מנמיכים את מהירות המיקסר למהירות נמוכה, מוסיפים כף מתערובת הקמח ומעבדים קצרות עד שהיא נבלעת בתערובת.
  • 5
    ממשיכים לעבד במהירות נמוכה- בינונית ותוך כדי מוסיפים את הביצים בזו אחר זו.
  • 6
    ממשיכים לעבד ומוסיפים את שאר תערובת הקמח לסירוגין עם החלב ב-3 פעמים.
  • 7
    מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים כ-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
  • 8
    מכינים את הסירופ: בסיר קטן, מחממים מים, סוכר ודבש עד לרתיחה תוך כדי ערבוב מדי פעם. מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר.
  • 9
    מוציאים את העוגה מהתנור ומוזגים את הסירופ המצונן על פני העוגה החמה.
  • 10
    מומלץ להכין יום-יומיים מראש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully