- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. 11. באותו הזמן משרים את הצימוקים בחצי כוס יין לבן למשך חצי שעה.
-
- 2. מנפים לקערה קמח, אבקת אפייה ומלח.
-
- 3. בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מעבדים חמאה וסוכר עד שמתקבלת תערובת קרמית ואחידה. ממשיכים לעבד ותוך כדי מוסיפים דבש ווניל.
-
- 4. מנמיכים את מהירות המיקסר למהירות נמוכה, מוסיפים כף מתערובת הקמח ומעבדים קצרות עד שהיא נבלעת בתערובת.
-
- 5. ממשיכים לעבד במהירות נמוכה- בינונית ותוך כדי מוסיפים את הביצים בזו אחר זו.
-
- 6. ממשיכים לעבד ומוסיפים את שאר תערובת הקמח לסירוגין עם החלב ב-3 פעמים, ומוסיפים גם את היין ב-3 פעמים.
-
- 7. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים כ-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
-
- 8. מכינים את הסירופ: בסיר קטן, מחממים מים, סוכר ודבש עד לרתיחה תוך כדי ערבוב מדי פעם. מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר.
-
- 9. מוציאים את העוגה מהתנור ומוזגים את הסירופ המצונן על פני העוגה החמה.
-
- 10. מומלץ להכין יום-יומיים מראש.