- 1. מקציפים את החלבונים עם כוס הסוכר.
-
- 2. ממיסים בכוס מים רותחים את הקקאו והקפה נמס.
-
- 3. מקציפים את החלמונים, כוס השמן, קליפת התפוז, הדבש, קמח ותערובת הקקאו והקפה נמס המומסת - עד שהתערובת הופכת חלקה וקרמית.
-
- 4. מוסיפים את התערובת לקציפת החלבונים ומערבבים בתנועות עטיפה.
-
- 5. משטחים בתבנית ומכניסים לתנור על חום בינוני ל - 40 דקות.
-
- להכנת הקרם:
- 6. ממיסים בסיר את המים והסוכר. תוך כדי ערבוב מוסיפים את השוקולד והחמאה.
-
- 7. חותכים את העוגה לרוחבה ומורחים שליש מתערובת השוקולד ו 4 כפות דבש ומכסים.
-
- 8. מערבבים את הרום עם חצי כוס המים ובעזרת מזלג טבול בנוזל דוקרים את העוגה. את יתר הנוזל שופכים מעל.
-
- 9. מצפים את העוגה מלמעלה עם שני השלישים של קרם השוקולד הנותר.