- 1.לבצק: ממיסים את השמרים בכוס החלב. לשים את שאר חומרי הבצק כולל החלב, עד קבלת בצק. מחכים להכפלת הנפח.
-
- 2. משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ, משטחים בה את הבצק, מכסים ומתפיחים עו 30 דקות.
-
- 3. לציפוי: בסיר שמים את כל החומרים פרט לשקדים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השקדים, ומערבבים שתי דקות. מורידים מהאש.
-
- 4. מקררים את הציפוי, ויוצקים על הבצק. אופים ב-180 מעלות, כ-25 דקות.
-
- 5. מקררים לטמפרטורת החדר.
-
- 6. לסירופ: מבשלים סוכר ומים כ-10 דקות, מורידים מהאש, ומוסיפים ברנדי.
-
- 7. לקרם: מקציפים את כל החומרים עד לקבלת קרם יציב.
-
- 8. הרכבת העוגה:
- חוצים את העוגה לרוחבה, מברישים את שני החלקים בסירופ הסוכר. מורחים את הקרם על השיכבה התחתונה של העוגה, ומכסים בחלק עם הציפוי.
- לקרר מס' שעות לפני ההגשה.