- 1. מכינים שמן צ'ילי: חותכים את הצ'ילי לחצאים. במעבד מזון מעבדים צ'ילי, קנולה ושיני שום. ממליחים לפי הטעם, וממשיכים בערבוב עד לקבלת תערובת חלקה (למי שאין מעבד מזון או בלנדר אפשר לקצוץ הכל דק מאוד).
-
- 2. מוסיפים לאורז שהתקרר נענע ובצל ירוק.
-
- 3. מחממים ווק או מחבת לא דביקה לחום מאד גבוה. מוסיפים ¼ כוס שמן קנולה, ואת האורז עם עשבי התיבול. מערבבים עם כף מעץ ומטגנים מספר דקות.
-
- 4. אם משתמשים ברוטב דגים, מוסיפים אותו בשלב הטיגון. אם משתמשים ברוטב סויה מעבירים את האורז לקערה גדולה ואז מוסיפים את הסויה.
-
- 5. מוסיפים את המנגו ומגישים לצד שמן צ'ילי (מי שלא אוכל חריף יכול לא להוסיף) וחצאי ליים.