וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק ירקות וגריסים

מתכון מאת: יוסי שטרית, מערכת וואלה

צילום והפקה: prima films

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1 כוס קוביות דלעת
  • 1 כוס קוביות גזר
  • 1/2 כוס בצל קצוץ
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 2 גבעולי סלרי פרוסים
  • 1/2 כוס קוביות שורש סלרי
  • 1/2 כוס פרחי כרובית קטנים
  • 1/2 כוס פרחי ברוקולי קטנים
  • 1 כוס קוביות תפו"א
  • 1/2 כוס גריסי פנינה
  • 3 ענפי טרגון טרי קצוצים
  • 2 ליטר ציר ירקות (או מים)
  • מלח ומעט פלפל

אופן ההכנה

  • 1. בסיר גדול עם מעט שמן זית מאדים את הירקות (חוץ מהכרובית והברוקולי). מתבלים במלח ומעט פלפל שחור.
  • 2. מכסים את הירקות בציר ומביאים לרתיחה.
  • 3. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כשעה - שעה וחצי.
  • 4. אחרי שהמרק התבשל כשעה מכניסים פנימה את פרחי הכרובית והברוקולי, עלי הטרגון הקצוץ וגריסי הפנינה. מערבבים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות.
  • מתכון למרק ירקות עם גריסי פנינה של יוסי שטרית

  • מרק עדשים עם ירקות ועשבי תיבול

  • מרק מיניסטרונה

  • מרק ירקות שורש מגורדים

  • מרק תפוחי אדמה, פול טרי וכוסברה

  • מרק בטטה, גזר, תפוח ועדשים

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • קובה עיראקית במרק סלק

  • מרק תירס זריז עם חלב קוקוס

  • מרק פרובנסאל ירקות אביב, או Soup au pistou

  • מרק עגבניות טוסקני

  • מרק כרובית וחמאת שקדים

  • מרק ירקות קלאסי

  • סלט "כל העגבניות"

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully