וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ריזוטו חיטה עם ריקוטה ותרד

מתכון מאת: יוסי שטרית, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1/2 1 כוס חיטה
  • 10 כוסות ציר ירקות חם – לא פחות מ 70 מעלות
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1/2 כוס יין לבן
  • מלח, פלפל
  • 5 כפות שמן זית
  • 3 כפות ריקוטה פרסקה טרייה
  • 3 כפות פרמזן מגורד
  • 1 חופן עלי תרד טרי שטוף וללא הגבעולים
  • 10 עלי בזיליקום שלמים
  • חופן עלי פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר עמוק מאדים את הבצל בשמן זית.
  • 2. מוסיפים את החיטה ומטגנים מעט, כ 2-3 דקות.
  • 3. מוסיפים את היין הלבן ומערבבים כל הזמן עד לצמצום הנוזלים.
  • 4. מוסיפים בהדרגה את הציר ומערבבים כל הזמן עד שהציר נספג כמעט כולו בגרגירי החיטה.
  • 5. כאשר החיטה רכה מורידים מהאש ומוסיפים תרד, בזיליקום, ריקוטה, פרמזן ופטרוזיליה.
  • 6. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומגישים.
  • מתכון לריזוטו חיטה אורגנית עם ריקוטה, תרד ובזיליקום

  • קציצות סולת בבירה

  • קדרת זנב שור

  • קציצות עוף וסולת ברוטב סלק ועגבניות

  • סופריטו עוף וארטישוק ירושלמי

  • מליטות עם עגבניות ופלפלים

  • סופריטו עוף עם תרד

  • תבשיל דגים עם עלי חורף

  • תבשיל אסאדו וקולורבי

  • גולאש בשר עם פטריות ובצקניות

  • חמין פרסי עם קציצות לחם

  • חמין מושלם

  • סופריטו עוף

  • טבחה בלקרעה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully