פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ריזוטו חיטה עם ריקוטה ותרד

      3 מדרגים / 3.45 כוכבים

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 1/2 1 כוס חיטה
      • 10 כוסות ציר ירקות חם – לא פחות מ 70 מעלות
      • 1 בצל קצוץ דק
      • 1/2 כוס יין לבן
      • מלח, פלפל
      • 5 כפות שמן זית
      • 3 כפות ריקוטה פרסקה טרייה
      • 3 כפות פרמזן מגורד
      • 1 חופן עלי תרד טרי שטוף וללא הגבעולים
      • 10 עלי בזיליקום שלמים
      • חופן עלי פטרוזיליה קצוצה

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר עמוק מאדים את הבצל בשמן זית.
      • 2. מוסיפים את החיטה ומטגנים מעט, כ 2-3 דקות.
      • 3. מוסיפים את היין הלבן ומערבבים כל הזמן עד לצמצום הנוזלים.
      • 4. מוסיפים בהדרגה את הציר ומערבבים כל הזמן עד שהציר נספג כמעט כולו בגרגירי החיטה.
      • 5. כאשר החיטה רכה מורידים מהאש ומוסיפים תרד, בזיליקום, ריקוטה, פרמזן ופטרוזיליה.
      • 6. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומגישים.

      עוד מתכוני תבשילי קדרה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -