וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ריזוטו חיטה עם ריקוטה ותרד

מתכון מאת: יוסי שטרית, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1/2 1 כוס חיטה
  • 10 כוסות ציר ירקות חם – לא פחות מ 70 מעלות
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1/2 כוס יין לבן
  • מלח, פלפל
  • 5 כפות שמן זית
  • 3 כפות ריקוטה פרסקה טרייה
  • 3 כפות פרמזן מגורד
  • 1 חופן עלי תרד טרי שטוף וללא הגבעולים
  • 10 עלי בזיליקום שלמים
  • חופן עלי פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר עמוק מאדים את הבצל בשמן זית.
  • 2. מוסיפים את החיטה ומטגנים מעט, כ 2-3 דקות.
  • 3. מוסיפים את היין הלבן ומערבבים כל הזמן עד לצמצום הנוזלים.
  • 4. מוסיפים בהדרגה את הציר ומערבבים כל הזמן עד שהציר נספג כמעט כולו בגרגירי החיטה.
  • 5. כאשר החיטה רכה מורידים מהאש ומוסיפים תרד, בזיליקום, ריקוטה, פרמזן ופטרוזיליה.
  • 6. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully