פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קדירת עוף עם קינואה וחלב קוקוס

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • לקינואה:
      • 2 כפות שמן קנולה
      • 250 גרם קינואה
      • 1/2 בצל קצוץ
      • מלח, פלפל
      • 3 כוסות מים
      • 1 כפית שטוחה אבקת קארי
      • לקדירה:
      • 20 שוקי עוף
      • 3 כרישה פרוסה דק
      • 1 פלפל חריף ירוק פרוס דק
      • 10 שיני שום דפוקות
      • 3 עלי כפיר ליים
      • 1 גבעול למון גראס קצוץ
      • 1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
      • 4 כוסות ציר עוף
      • 1 פחית חלב קוקוס
      • 1 כף אבקת קארי צהוב
      • מלח ופלפל

      אופן ההכנה

      • 1. מתחילים בהכנת הקינואה: בסיר מטגנים מעט את בצל, מוסיפים את הקינואה, אבקת הקארי ואז 3 כוסות של מים רותחים. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
      • 2. מביאים לרתיחה ומבשלים למשך 12 דקות על אש נמוכה מאוד וסיר מכוסה.
      • 3. בזמן שהקינואה מתבשלת מכינים את העוף: בסיר רחב מסדרים את שוקי העוף. מפזרים מעל פלפל חריף, עלי כפיר ליים, למון גראס קצוץ, ג'ינג'ר טרי קצוץ.
      • 4. יוצקים מעל הכל את חלב הקוקוס, אבקת קארי, מלח פלפל וציר העוף עד לכיסוי מלא של השוקיים. מפזרים בסיר את שיני השום הדפוקות ומכסים.
      • 5. מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה וממשיכים לבשל במשך 40 דקות על אש בינונית.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -