שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.
וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

קדירת עוף עם קינואה וחלב קוקוס

מתכון מאת: יוסי שטרית, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • לקינואה:
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 250 גרם קינואה
  • 1/2 בצל קצוץ
  • מלח, פלפל
  • 3 כוסות מים
  • 1 כפית שטוחה אבקת קארי
  • לקדירה:
  • 20 שוקי עוף
  • 3 כרישה פרוסה דק
  • 1 פלפל חריף ירוק פרוס דק
  • 10 שיני שום דפוקות
  • 3 עלי כפיר ליים
  • 1 גבעול למון גראס קצוץ
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • 4 כוסות ציר עוף
  • 1 פחית חלב קוקוס
  • 1 כף אבקת קארי צהוב
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מתחילים בהכנת הקינואה: בסיר מטגנים מעט את בצל, מוסיפים את הקינואה, אבקת הקארי ואז 3 כוסות של מים רותחים. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
  • 2. מביאים לרתיחה ומבשלים למשך 12 דקות על אש נמוכה מאוד וסיר מכוסה.
  • 3. בזמן שהקינואה מתבשלת מכינים את העוף: בסיר רחב מסדרים את שוקי העוף. מפזרים מעל פלפל חריף, עלי כפיר ליים, למון גראס קצוץ, ג'ינג'ר טרי קצוץ.
  • 4. יוצקים מעל הכל את חלב הקוקוס, אבקת קארי, מלח פלפל וציר העוף עד לכיסוי מלא של השוקיים. מפזרים בסיר את שיני השום הדפוקות ומכסים.
  • 5. מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה וממשיכים לבשל במשך 40 דקות על אש בינונית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully