מתכונים חמים

מיני סופגניות יוגורט

מתכון מאת: יוסי שטרית, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

(צילום בימוי ועריכה: PRIMA FILMS

מחשבון המרות

מצרכים

  • לכ-50 מיני סופגניות:
  • 1/2 קילו קמח
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/2 קוביית שמרים או 2 כפיות שמרים יבשים
  • 3/4 כוס מים
  • 2 ביצים
  • חצי כוס יוגורט
  • 1 מקל וניל מרוקן מתוכנו
  • 1/2 לימון מגורד
  • 20 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • לציפוי:
  • אבקת סוכר
  • 1 מקל וניל

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים במיקסר מעט קמח, סוכר ושמרים.
  • 2. מוסיפים ביצים, יוגורט ומרוקנים תוכן של מקל וניל אחד.
  • 3. מגרדים פנימה קליפה מלימון אחד, ומוסיפים חמאה ומים.
  • מערבבים את הבצק 5-7 דקות עד שהוא אלסטי ונוח לעבודה.
  • 4. עוטפים במגבת ומניחים לתפוח כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • 5. מעבירים למשטח מקומח ומקמחים את חלקו העליון של הבצק. מרדדים לעובי של 2 סנטימטרים. מניחים לתפיחה לעוד 10 דקות נוספות.
  • 6. קורצים עיגולים קטנים מהבצק.
  • 7. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר. מעבירים לתוך הסיר את הסופגניות ומטגנים דקות מועטות מכל צד עד הזהבה. מעבירים לנייר סופג.
  • 8. מערבבים את אבקת הסוכר עם תוכנו של מקל הווניל השני, וזורים על הסופגניות.
  • 8. מעבירים לנייר סופג וזורים אבקת סוכר. מגישים חם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully