פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מיני סופגניות יוגורט

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      צילום בימוי ועריכה: PRIMA FILMS

      מצרכים

      • לכ-50 מיני סופגניות:
      • 1/2 קילו קמח
      • 1/4 כוס סוכר
      • 1/2 קוביית שמרים או 2 כפיות שמרים יבשים
      • 3/4 כוס מים
      • 2 ביצים
      • חצי כוס יוגורט
      • 1 מקל וניל מרוקן מתוכנו
      • 1/2 לימון מגורד
      • 20 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
      • לציפוי:
      • אבקת סוכר
      • 1 מקל וניל

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים במיקסר מעט קמח, סוכר ושמרים.
      • 2. מוסיפים ביצים, יוגורט ומרוקנים תוכן של מקל וניל אחד.
      • 3. מגרדים פנימה קליפה מלימון אחד, ומוסיפים חמאה ומים.
      • מערבבים את הבצק 5-7 דקות עד שהוא אלסטי ונוח לעבודה.
      • 4. עוטפים במגבת ומניחים לתפוח כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
      • 5. מעבירים למשטח מקומח ומקמחים את חלקו העליון של הבצק. מרדדים לעובי של 2 סנטימטרים. מניחים לתפיחה לעוד 10 דקות נוספות.
      • 6. קורצים עיגולים קטנים מהבצק.
      • 7. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר. מעבירים לתוך הסיר את הסופגניות ומטגנים דקות מועטות מכל צד עד הזהבה. מעבירים לנייר סופג.
      • 8. מערבבים את אבקת הסוכר עם תוכנו של מקל הווניל השני, וזורים על הסופגניות.
      • 8. מעבירים לנייר סופג וזורים אבקת סוכר. מגישים חם.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -