- 1. מערבבים במיקסר מעט קמח, סוכר ושמרים.
-
- 2. מוסיפים ביצים, יוגורט ומרוקנים תוכן של מקל וניל אחד.
-
- 3. מגרדים פנימה קליפה מלימון אחד, ומוסיפים חמאה ומים.
- מערבבים את הבצק 5-7 דקות עד שהוא אלסטי ונוח לעבודה.
-
- 4. עוטפים במגבת ומניחים לתפוח כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
-
- 5. מעבירים למשטח מקומח ומקמחים את חלקו העליון של הבצק. מרדדים לעובי של 2 סנטימטרים. מניחים לתפיחה לעוד 10 דקות נוספות.
-
- 6. קורצים עיגולים קטנים מהבצק.
-
- 7. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר. מעבירים לתוך הסיר את הסופגניות ומטגנים דקות מועטות מכל צד עד הזהבה. מעבירים לנייר סופג.
-
- 8. מערבבים את אבקת הסוכר עם תוכנו של מקל הווניל השני, וזורים על הסופגניות.
-
- 8. מעבירים לנייר סופג וזורים אבקת סוכר. מגישים חם.