וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כרוב ניצנים בטמפורה ואיולי

מתכון מאת: קובי כץ, מערכת וואלה

כרוב ניצנים בניולה. אפיק גבאי
כרוב ניצנים בניולה

מצרכים למתכון

  • 600 גרם כרוב ניצנים
  • למרינדה:
  • 2 כפיות סויה
  • 6 כפיות רוטב ווצ'סטר (ניתן להשיג בכל רשתות השיווק)
  • חצי כפית אורגנו טרי קצוץ
  • חצי כפית טימין קצוץ
  • חצי כפית אבקת שום
  • 1 כפית טבסקו
  • חצי כפית תבלין קייג'ון (להשיג בחנויות התבלינים)
  • כפית שורש ג'ינג'ר מגורד
  • לאיולי:
  • 6 כפות מיונז
  • 2 כפות צ'ילי מתוק
  • רבע כוס קרם קוקוס
  • 1 כפית טבסקו
  • 1 כפית חרדל דיז'ון, רצוי עם גרגירים
  • כפית שורש ג'ינג'ר מגורד
  • 3 שיני שום קצוצות
  • לטמפורה:
  • 4 כפות אבקת טמפורה מדוללת בכ-50 מ"ל מים, המרקם צריך להיות סמיך כמו בלילת פנקייק (להשיג בחנויות מזרח ומערב)
  • 750 מ"ל שמן חמניות לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. בסיר, חולטים את הכרוב ניצנים עם מעט מלח ב-3 ליטר מים רותחים למשך כ-10 דקות.
  • 2. לאחר קירור, מניחים את הכרוב ניצנים במרינדה למשך הלילה. למחרת, מסננים וטובלים את כרוב הניצנים בטמפורה.
  • 3. בסיר קטן, מטגנים את כדורי הכרוב בשמן חמניות רותח עד הזהבה. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
  • 4. בקערית, מערבבים את רכיבי האיולי עד לקבלת מרקם חלק. מגישים את הכדורים החמים לצד מטבל האיולי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully