פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כרוב ניצנים בטמפורה ואיולי

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      כרוב ניצנים בניולה (אפיק גבאי)
      כרוב ניצנים בניולה (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • 600 גרם כרוב ניצנים
      • למרינדה:
      • 2 כפיות סויה
      • 6 כפיות רוטב ווצ'סטר (ניתן להשיג בכל רשתות השיווק)
      • חצי כפית אורגנו טרי קצוץ
      • חצי כפית טימין קצוץ
      • חצי כפית אבקת שום
      • 1 כפית טבסקו
      • חצי כפית תבלין קייג'ון (להשיג בחנויות התבלינים)
      • כפית שורש ג'ינג'ר מגורד
      • לאיולי:
      • 6 כפות מיונז
      • 2 כפות צ'ילי מתוק
      • רבע כוס קרם קוקוס
      • 1 כפית טבסקו
      • 1 כפית חרדל דיז'ון, רצוי עם גרגירים
      • כפית שורש ג'ינג'ר מגורד
      • 3 שיני שום קצוצות
      • לטמפורה:
      • 4 כפות אבקת טמפורה מדוללת בכ-50 מ"ל מים, המרקם צריך להיות סמיך כמו בלילת פנקייק (להשיג בחנויות מזרח ומערב)
      • 750 מ"ל שמן חמניות לטיגון

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר, חולטים את הכרוב ניצנים עם מעט מלח ב-3 ליטר מים רותחים למשך כ-10 דקות.
      • 2. לאחר קירור, מניחים את הכרוב ניצנים במרינדה למשך הלילה. למחרת, מסננים וטובלים את כרוב הניצנים בטמפורה.
      • 3. בסיר קטן, מטגנים את כדורי הכרוב בשמן חמניות רותח עד הזהבה. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
      • 4. בקערית, מערבבים את רכיבי האיולי עד לקבלת מרקם חלק. מגישים את הכדורים החמים לצד מטבל האיולי.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -