- 1. מביאים לרתיחה בסיר את חלב הקוקוס, החלב, חצי מכמות הסוכר ואת תמצית הווניל.
-
- 2. בקערה טורפים יחד את החלבון ושאר הסוכר, ואחריו את הקורנפלור, עד שמתקבלת עיסה תפוחה ובהירה.
-
- 3. מורידים את הסיר מהאש ושופכים כשליש מתערובת החלב וחלב הקוקוס על תערובת הביצים, תוך כדי ערבוב (פעולה זו נעשית לשם השוואת טמפרטורות).
-
- 3. מחזירים את תערובת הביצים אל הסיר, מחזירים את הסיר לאש, ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב בלתי פוסק.
-
- 4. לאחר שהכל רתח מכבים את האש. מוסיפים את קוביות החמאה ומערבבים, עד שהיא נבלעת בתוך הקרם.
-
- 5. מעבירים לכלי אחסון ומדביקים ניילון נצמד על כל שטח הפנים של הקרם. מקררים כשעה בטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר (הקרם טוב לשימוש עד 3 ימים).
-
- מכינים את הגנאש לטבילת הסופגניה:
-
- 1. קוצצים את השוקולד ומניחים בקערת ערבוב.
-
- 2. בסיר קטן מביאים את כל שאר החומרים לרתיחה, ושופכים על השוקולד. מחכים דקה ומערבבים למסה הומוגנית.
-
- ניתן לשמור במקרר כשבוע. לצורך שימוש מחממים ל-50 מעלות, בסיר או במיקרוגל, וטובלים את הסופגנייה.
-
- הרכבת הסופגנייה:
- ממלאים את הסופגנייה בפטיסייר קוקוס, טובלים בציפוי השוקולד ולאחר מכן בשבבי קוקוס.