- 1. מניחים בקערת המיקסר את השמרים עם הסוכר, המים, ו 4 כפות קמח ומערבבים. נותנים לתערובת לתסוס כ-10 דקות.
-
- 2. מוסיפים את שאר החומרים (חוץ מגבינת הקממבר) ולשים לבצק נעים. יש לשמן את פני הבצק, לכסות במגבת ולתת לתפוח כשעה.
-
- 3. אחרי התפיחה מרדדים את הבצק עם מעט שמן או קמח לעובי של 2 ס"מ ומחלקים ל-10 כדורים שווים.
-
- 4. כל כדור ממלאים בקוביית קממבר, יוצרים כדור ומניחים על מגש משומן. משמנים גם את הסופגניות ומניחים מעליהן ניילון ומתפיחים כחצי שעה.
-
- 5. מחממים סיר עם שמן לטיגון ומטגנים את הסופגניות משני הצדדים. מוציאים, מניחים על צלחת ומפזרים אבקת סוכר.
-
- 6. מומלץ להגיש עם ריבת תאנים או סלט חסות רענן.