פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סופגניות מתוקות במילוי גבינת קממבר

      איילת אור מציגה שילוב מפתיע של סופגנויות מתוקות-מלוחות, שיהפכו את החג הקרוב למושחת וטעים במיוחד

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סופגניות קממברט (יח
      סופגניות קממברט (יח"צ)

      מצרכים

      • 2 כוסות קמח
      • קמצוץ מלח
      • 20 גרם שמרים טריים
      • 2 כפות סוכר
      • 3/4 כוס מים פושרים
      • 2 חלמונים
      • 2 כפות שמן
      • 1 כף יין אדום מתוק
      • 1 כפית תמצית וניל
      • כ-300 גרם גבינת קממבר (לכל סופגניה כ 30 גרם גבינה)

      אופן ההכנה

      • 1. מניחים בקערת המיקסר את השמרים עם הסוכר, המים, ו 4 כפות קמח ומערבבים. נותנים לתערובת לתסוס כ-10 דקות.
      • 2. מוסיפים את שאר החומרים (חוץ מגבינת הקממבר) ולשים לבצק נעים. יש לשמן את פני הבצק, לכסות במגבת ולתת לתפוח כשעה.
      • 3. אחרי התפיחה מרדדים את הבצק עם מעט שמן או קמח לעובי של 2 ס"מ ומחלקים ל-10 כדורים שווים.
      • 4. כל כדור ממלאים בקוביית קממבר, יוצרים כדור ומניחים על מגש משומן. משמנים גם את הסופגניות ומניחים מעליהן ניילון ומתפיחים כחצי שעה.
      • 5. מחממים סיר עם שמן לטיגון ומטגנים את הסופגניות משני הצדדים. מוציאים, מניחים על צלחת ומפזרים אבקת סוכר.
      • 6. מומלץ להגיש עם ריבת תאנים או סלט חסות רענן.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -