סופגניות מתוקות במילוי גבינת קממבר

איילת אור מציגה שילוב מפתיע של סופגנויות מתוקות-מלוחות, שיהפכו את החג הקרוב למושחת וטעים במיוחד

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סופגניות קממברט

מצרכים

  • 2 כוסות קמח
  • קמצוץ מלח
  • 20 גרם שמרים טריים
  • 2 כפות סוכר
  • 3/4 כוס מים פושרים
  • 2 חלמונים
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף יין אדום מתוק
  • 1 כפית תמצית וניל
  • כ-300 גרם גבינת קממבר (לכל סופגניה כ 30 גרם גבינה)

אופן ההכנה

  • 1. מניחים בקערת המיקסר את השמרים עם הסוכר, המים, ו 4 כפות קמח ומערבבים. נותנים לתערובת לתסוס כ-10 דקות.
  • 2. מוסיפים את שאר החומרים (חוץ מגבינת הקממבר) ולשים לבצק נעים. יש לשמן את פני הבצק, לכסות במגבת ולתת לתפוח כשעה.
  • 3. אחרי התפיחה מרדדים את הבצק עם מעט שמן או קמח לעובי של 2 ס"מ ומחלקים ל-10 כדורים שווים.
  • 4. כל כדור ממלאים בקוביית קממבר, יוצרים כדור ומניחים על מגש משומן. משמנים גם את הסופגניות ומניחים מעליהן ניילון ומתפיחים כחצי שעה.
  • 5. מחממים סיר עם שמן לטיגון ומטגנים את הסופגניות משני הצדדים. מוציאים, מניחים על צלחת ומפזרים אבקת סוכר.
  • 6. מומלץ להגיש עם ריבת תאנים או סלט חסות רענן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully