פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      סלט תפוחי אדמה ואנשובי

      אין דבר שיכול לשדרג יותר סלט של תפוחי אדמה מאשר אנשובי: הוא מעניק מליחות שמשתלבת בצורה מושלמת עם הביצים, הצלפים והבצל הירוק, וכמובן עם תפוחי האדמה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט תפוחי אדמה ואנשובי (נמרוד סונדרס)
      סלט תפוחי אדמה ואנשובי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 3 תפוחי אדמה שלמים, מבושלים לדרגת אל דנטה – רכים למחצה ולא מתפרקים
      • 3 ביצים חצי קשות חצי רכות (6-7 דקות בישול)
      • 6 יחידות אנשובי בשמן, מפולט ופרוס לאורך לשלישים
      • חופן צלפים כבושים במלח
      • גבעול בצל ירוק קצוץ לטבעות
      • חופן פטרוזיליה קצוצה
      • 1/3 כוס שמן זית
      • מלח, פלפל שחור

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את תפוחי האדמה לרבעים.
      • 2. מוסיפים חצאי ביצים, אנשובי וצלפים.
      • 3. מתבלים בבצל ירוק, פטרוזיליה, מלח, פלפל ושמן זית ומגישים.
      • 4. אופציה נוספת: מוותרים על שמן הזית והמלח, ומתבלים את הסלט בשמן של האנשובי, לטעמים מודגשים יותר.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -