סלט תפוחי אדמה ואנשובי

אין דבר שיכול לשדרג יותר סלט של תפוחי אדמה מאשר אנשובי: הוא מעניק מליחות שמשתלבת בצורה מושלמת עם הביצים, הצלפים והבצל הירוק, וכמובן עם תפוחי האדמה.

מתכון מאת: אייל גרינברג, מערכת וואלה!
סלט תפוחי אדמה ואנשובי

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 3 תפוחי אדמה שלמים, מבושלים לדרגת אל דנטה – רכים למחצה ולא מתפרקים
  • 3 ביצים חצי קשות חצי רכות (6-7 דקות בישול)
  • 6 יחידות אנשובי בשמן, מפולט ופרוס לאורך לשלישים
  • חופן צלפים כבושים במלח
  • גבעול בצל ירוק קצוץ לטבעות
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1/3 כוס שמן זית
  • מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את תפוחי האדמה לרבעים.
  • 2. מוסיפים חצאי ביצים, אנשובי וצלפים.
  • 3. מתבלים בבצל ירוק, פטרוזיליה, מלח, פלפל ושמן זית ומגישים.
  • 4. אופציה נוספת: מוותרים על שמן הזית והמלח, ומתבלים את הסלט בשמן של האנשובי, לטעמים מודגשים יותר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully