וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ריבת בצל מהירה

ריבת בצל היא אחת הריבות המושלמות לליווי של מאכלי בשר, והיא גם המהירה מבין הריבות. בתוך כשעת עבודה היא תהיה מוכנה לשימוש. גיא פרץ מסביר כיצד.

מתכון מאת: גיא פרץ, מערכת וואלה

מכינים ריבת בצל. נמרוד סונדרס
מכינים ריבת בצל

מצרכים למתכון

  • לקילו ריבה:
  • 500 גרם בצל סגול, פרוס לחצאי טבעות
  • 250 גרם בצל לבן, פרוס לטבעות
  • 250 גרם בצל ירוק (הגבעולים בלבד), חתוך לפיסות באורך 2 ס"מ
  • 1 ק"ג סוכר חום
  • 2 ענפי טימין
  • 1/2 לימון סחוט
  • 1 כוס יין אדום (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים לסיר את כל החומרים, פרט למיץ הלימון והיין, ומביאים לרתיחה על להבה בינונית.
  • 2. מוסיפים את מיץ הלימון והיין, ומנמיכים את הלהבה.
  • 3. מבשלים כשעה ללא מכסה, עד לקבלת מרקם קרמלי. בוחשים מפעם לפעם.
  • 4. מניחים לריבה להצטנן, מעבירים לצנצנות שעוקרו מראש ומאחסנים במקרר. הריבה תישמר בקירור כחצי שנה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully