- 1. מחוררים את האתרוגים בעזרת קיסם בכמה מקומות. משרים אותם בקערת מים קרים במקרר למשך 3 ימים ומחליפים את המים פעמיים ביום. ביום הרביעי מעבירים לסיר, מכסים במים, מביאים לרתיחה, מסננים ומצננים.
-
- 2. חוצים את הפירות וסוחטים אותם. מעבירים את המיץ לסיר, קוצצים את הפירות לקוביות ושמים גם אותן בסיר. אוספים את הגרעינים ושמים אותם בכדור רשת לחליטת תה. מוסיפים לסיר את הגרעינים, הסוכר. משהים לילה במקרר.
-
- 3. למחרת מבשלים על להבה נמוכה מאוד כשעה יחד עם כוס מים, עד שהריבה מסמיכה. במהלך הבישול מסירים קצף שצף על פני הריבה