- 1. קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עם מים עד לריכוך.
-
- 2. מסננים, מעבירים את תפוחי האדמה לקערה, מתבלים במלח, פלפל ומוסיפים את שמן הזית.
-
- 3. שוברים במטרפה ידנית את הפירה למרקם גס.
-
- 4. ניתן לגוון ולהוסיף לפירה על פי הטעם: זיתי טאסוס מגולענים, רצועות בזיליקום, עגבניות מיובשות.
-
- 5. מחממים מחבת כבדה עם שמן לחום גבוהה ומטגנים את הבצל.
-
- 6. כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את כבדי העוף, מתבלים, ומטגנים קלות משני הצדדים להשחמה.
-
- 7. מפזרים את הסוכר החום ומקרמלים במחבת. מוסיפים את היין האדום ומביאים לבעבוע.
-
- 8. מצמצמים את היין האדום לחצי ומגישים חם על מצע פירה תפוחי אדמה זעירים.
-
- *במידה ומעוניינים לשמור על כשרות הלכתית, יש לצרוב את הכבדים על אש גלויה לפני שמכניסים אותם לטיגון במחבת.