וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבד עוף בקרמל פומלית

להפוך את העוף לסוכריות שחומות

מתכון מאת: מערכת וואלה

כבד עוף בקרמל פומלית  (קייטרינג הטעם השישי). מערכת וואלה!
כבד עוף בקרמל פומלית (קייטרינג הטעם השישי)

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 400 גר' כבד עוף נקי
  • 1 כוס מיץ פומלית או פומלה
  • 4 כפות סוכר
  • 2 כפות ברנדי או יין לבן יבש

אופן ההכנה

  • 1. מתבלים את כבדי העוף במלח ובפלפל. בסיר קטן מבשלים את הסוכר עם 2 כפות מים עד לקבלת קרמל בהיר. יוצקים לתוך הסיר את מיץ הפומלית והברנדי ומצמצמים כ- 3/4 כמות עד לקבלת רוטב סמיך. מעמידים בצד.
  • 2. על מחבת טפלון ללא שמן מטגנים את הכבדים עד לקבלת צבע שחום ויפה משני הצדדים.
  • 3. מוציאים את הכבדים מהמחבת ושופכים את השומן שהצטבר בתוכו. יוצקים לאותה מחבת חמה את רוטב הפומלית ומצמצמים על אש חזקה מאוד (עד לקבלת סמיכות של ריבה). מוסיפים את פרוסות הכבד פנימה והופכים אותן בתוך הרוטב כדי שיהיו עטופות בקרמל כמו סוכריות.
  • אופן הגשה :
  • מומלץ לפזר מעל מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully