טרין מוס כבד עוף בפירות יער ויין
הצעת הגשה מבית "טירת צבי"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 יח' טרין מוס כבד עוף מסדרת "דליקטס" של טירת צבי
- 1 חבילת פירות יער (קפואים)
- 5 כפות סוכר
- 1 כוס יין אדום יבש
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 2 כפות סויה
- ¼ כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- 1. להניח את הסוכר במחבת עד קבלת קרמל עינברי.
- 2. להוסיף את חומץ הבלסמי והיין ולהביא לרתיחה.
- 3. לבשל את היין עד צמצום, להוסיף את הסויה , הפלפל ופירות היער ולכבות את האש.
- 4. להניח את פרוסות הטרין כבד עוף בצלחת ההגשה ולצקת לצד הטרין מוס כבד עוף את רוטב פירות היער חם או קר.