וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת בטטות וגבינת רוקפור

לגבינת הרוקפור יש ארומה חזקה, במיוחד כשהיא נאפית, וכמובן טעם ייחודי. מה יותר מושלם אם כך, מלשדך אותה לפשטידה בטטות נהדרת, בתיבול עדין של אורגנו?

מתכון מאת: גיא ארבל, מערכת וואלה

פשטידת קישואים עם פטה של בנדיקט. אפיק גבאי
פשטידת קישואים עם פטה של בנדיקט

מצרכים למתכון

  • 300 גרם בטטות קלופות וחתוכות לקוביות של 2X2 ס"מ
  • 270 מ"ל שמנת מתוקה
  • 270 מ"ל חלב
  • 5 ביצים
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • 130 גרם גבינת רוקפור מפוררת ביד
  • 75 גרם פרמז'ן מגורד + 25 גרם לתחתית
  • כף עלי אורגנו טרי קצוצים (ניתן להחליף בזעתר)

אופן ההכנה

  • 1. מחמים תנור ל-175 מעלות. מרפדים תחתית של תבנית פיירקס ב-25 גרם פרמז'ן מגורד. מפזרים קוביות בטטה באופן שווה בתבנית.
  • 2. מערבבים את שאר המרכיבים ביחד, ויוצקים מעל הבטטות.
  • 3. אופים את הפשטידה כ-40 דקות, עד שהיא משחימה קלות מלמעלה, וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully