- 1. הערה חשובה בקשר לבשר: חשוב לטחון אותו פעמיים. מבקשים מהקצב להעביר את הבשר הטחון לסיבוב נוסף במטחנה, כדי שהקציצות ייצאו אווריריות ורכות.
-
- הכנת הרוטב:
- 2. מחממים בסיר גדול ורחב את השמן עם התבלינים. מוסיפים את כל הירקות, ואז את המים.
-
- 3. מרתיחים את הירקות, מעבירים ללהבה נמוכה, ומבשלים 10 דקות לפני שמוסיפים את הקציצות.
-
- הכנת הקציצות:
- 4. מטגנים את הבצלים בשמן, עד שהם מזהיבים. מצננים.
-
- 5. מלבד הבשר הטחון, טוחנים את כל שאר מרכיבי הקציצות במעבד מזון. מעבירים לקערה, ומוסיפים את הבשר. מערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר כשעה.
-
- 6. מרטיבים את הידיים ומכינים קציצות קטנות בגודל אחיד.
-
- 7. מטגנים את הקציצות במחבת עמוקה עד שהן מגיעות לצבע שחום בהיר. מעבירים לבישול ברוטב.
-
- 8. מבשלים את הקציצות ברוטב כ-20 דקות. יש להגיש בזהירות, כדי שהקציצות לא יתפרקו בסיר. בעת ההגשה מפזרים מעל המנה פטרוזיליה קצוצה.