וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה אורקטי עם ריקוטה ולימון

מקורה של פסטת האורקטי בדרום איטליה, ונורא כיף להכין אותה כי הרוטב של הריקוטה והלימון לא דורש חימום. רק במפגש עם הפסטה והאספרגוס הם מתמזגים זה בזה.

מתכון מאת: מיכל אנסקי, מערכת וואלה

מתכונים, ספר מתכונים, מיכל אנסקי.
מתכונים, ספר מתכונים, מיכל אנסקי

מצרכים למתכון

  • 1 חבילה פסטה אורקטי
  • 1 צרור אספרגוס (לא דקיקים) קלוף וחתוך לחתיכות של 2 ס"מ
  • 1 גביע (250 גרם) ריקוטה
  • מיץ וקליפה מגוררת מ-1 לימון
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן. ב-5 הדקות האחרונות של הבישול מכניסים לסיר את חתיכות האספרגוס.
  • 2. בינתיים, מערבבים בקערה גדולה את הריקוטה עם מיץ וקליפת הלימון, ומתבלים במלח ופלפל.
  • 3. מסננים את הפסטה והאספרגוס מהמים ומעבירים היישר לקערת הריקוטה. מערבבים היטב ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully