- 1. אם משתמשים בשזיפים טריים - מבשלים אותם עם 100 מ"ל מים ו-100 גרם סוכר, עד שהם מתרככים אך לא מתמוססים. מורידים מהאש ומצננים בצד.
-
- 2. הכנת הבלילה: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את 2 סוגי הסוכר, השמן, הסודה לשתייה, הקינמון והקמח, עד שמתקבל מרקם אחיד.
-
- 3. מוסיפים בהדרגה את הביצים, אחת אחרי השנייה, ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
-
- 4. מוסיפים את השזיפים. אם משתמשים בשזיפים משומרים, רצוי להוסיף מעט מנוזל השימור. מערבבים היטב ויוצקים לתבניות אינגליש קייק.
-
- 5. מחממים תנור לחום של 145 מעלות ואופים למשך 40 דקות.