- 1. מערבבים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה, עד שמתקבל מרקם אחיד.
-
- 2. מקררים את הבצק במשך לילה, או במשך שעתיים - אם מכינים הכל באותו יום.
-
- 3. מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ, ומרפדים תבנית של פאי. מחוררים את הבצק בעזרת מזלג.
-
- 4. אופים את הקלתית בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 12 דקות. צבע הקלתית אמור להיות חיוור, על סף הזהבה.
-
- הכנת המלית:
- 1. מרתיחים את השמנת המתוקה עם הסוכר והחמאה.
-
- 2. מכניסים לקערה שוקולד מריר שבור לקוביות קטנות ככל האפשר.
-
- 3. שופכים את השמנת על השוקולד ומערבבים עד שמתקבל מרקם חלק.
-
- 4. שופכים פנימה את הביצים, תוך כדי ערבוב. חשוב לערבב כל הזמן, ולשפוך את הביצים בהדרגתיות, על מנת שהן לא יתבשלו ויהפכו לחביתה.
-
- 5. יוצקים את המלית על הפאי.
-
- 6. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות.
-
- הכנת הציפוי:
- ממיסים בקערה במיקרו את שני המרכיבים, מערבבים ומצפים את הפאי המצונן.
-
- את הפאי אפשר לאכול קר, מהמקרר, או לחילופין - לחמם אותו במיקרוגל במשך 20-30 שניות, ולהגיש חם.