- הכנת הסלסה:
- 1. טוחנים את העגבניות במעבד מזון עד שהן מרוסקות לגמרי, ומעבירים למסננת. מניחים לעגבניות להגיר נוזלים במשך 10 דקות.
-
- 2. מחזירים את העגבניות המרוסקות למעבד המזון, יחד עם שאר חומרי הסלסה. טוחנים עד שהכוסברה קצוצה גס, ומעבירים לצנצנות סגורות. שומרים במקרר מקסימום יומיים.
-
- אופן הכנת הבשר:
- 1. מטגנים בווק או בסיר רחב את הבצל בשמן, וכשהוא מזהיב מוסיפים את הבשר.
-
- 2. מפוררים את הבשר תוך כדי טיגון, בדיוק כמו שמכינים רוטב בולונז. כשכל הבשר מפורר, מוסיפים את תערובת התבלינים ומטגנים, עד שהבשר מוכן.
-
- 3. מפזרים על הכל את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים.
-
- 4. מוסיפים לבשר את סלסת העגבניות. מבשלים דקה ומסירים מהאש. על להבה גבוהה, כל תהליך הכנת הבשר אורך 2-3 דקות בלבד.
-
- מרכיבים את המנה:
- 1. מורחים על הפיתה או הלאפה 2-3 כפות סלסה. מפזרים מעל את תערובת הבשר באופן אחיד.
-
- 2. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 5-6 דקות.
-
- 3. חותכים בעזרת רולר של פיצה למשולשים, ומגישים חם.