וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת תמרים של "לחם-יין"

כמעט כל המתיקות של העוגה הזו מגיעה מהתמרים. אם משתמשים בזן מג'הול - האיכותי והמתוק ביותר מבין כל התמרים - אפשר אפילו לוותר על הסוכר.

מתכון מאת: באדיבות מאפיית לחם-יין, מערכת וואלה

עוגת תמרים ותאנים של בייקרי ליליות.
עוגת תמרים ותאנים של בייקרי ליליות

מצרכים למתכון

  • ל-2 תבניות אינגליש קייק:
  • 170 גרם סוכר
  • 170 גרם סילאן
  • 200 מ?ל (3/4 כוסות) שמן קנולה
  • 300 גרם (2 כוסות) קמח
  • 4 גרם (כפית) סודה לשתייה
  • 4 גרם קינמון
  • 3 ביצים גדולות (200 גרם)
  • 250 גרם תמרים יבשים חתוכים (אם התמרים יבשים מדי, משרים אותם במים, עד שיתרככו)

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים יחד, מלבד הביצים והתמרים.
  • 2. מוסיפים את הביצים בהדרגה, ורק בסוף את התמרים.
  • 3. מחממים את התנור לחום של 190 מעלות ואופים למשך 40 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully