- 1. מכינים את הבצק: לקערת מיקסר עם וו לישה, יוצקים מים, שמן, תמצית וניל ומי ורדים. מעל מניחים מעל את החומרים היבשים והמחמאה.
-
- 2. מערבלים במהירות איטית כ-5 דקות עד לקבלת בצק רך. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
-
- 3. במעבד מזון, מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 4. מעצבים, ממלאים ואופים: יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 4 ס"מ. יוצרים גומה במרכז כל כדור בעזרת האצבע וממשיכים סביב האצבע עד שדפנות הגומה בעובי 3 מ"מ. ממלאים את הגומה במלית וסוגרים יוצרים בצורה של ביצה אובלית. צובטים את הבצק במצבט (מעין פינצטה מיוחדת) לקבלת דוגמה של מעמול. מסדרים בתבניות מרופדות בנייר אפייה.
-
- 5. אופים כ- 20 דקות עד להזהבה קלה. ב- 170 מעלות.
-
- 6. מצננים היטב, זורים אבקת סוכר ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.