וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק לקט איטלקי וירקות

מתכון מאת: אביבית פריאל אביחי, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • כוס שעועית לבנה עדינה מושרית למשך לילה ומבושלת עד לריכוך
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 שקית לקט איטלקי
  • 1 תפו"א
  • 2 קישואים
  • 1/2 כוס פרחי ברוקולי
  • 1/2 כוס פרחי כרובית
  • 1/2 כוס פול ירוק קלוף
  • 12 כוס אפונה עדינה
  • 1/2 כוס קוביות דלעת
  • 1/4 כוס בזיליקום קצוץ
  • 1/4 כוס אורגנו קצוץ
  • כף טימין קצוץ
  • לסופריטו:
  • 2 בצלים
  • 2 גזרים
  • שורש סלרי קטן
  • שורש פטרוזיליה
  • כרישה קטנה
  • 1 שן שום

אופן ההכנה

  • 1.חותכים את הירקות לקוביות.
  • 2. מאדים את מרכיבי הסופריטו בשמן זית, מוסיפים מים, מלח ומרתיחים
  • 3.מוסיפים תפוחי האדמה ואת השעועית המבושלת וממשיכים לבשל למשך 1/4 שעה, מסירים את הקצף שנוצר ומוסיפים את שאר הירקות ואת הלקט האיטלקי ומבשלים 10 דק' נוספות.
  • 4. מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים ומסירים מהאש.
  • 5. מגישים עם כפית פסטו.
  • מתכון למרק לקט וירקות אביב

  • מרק מינסטרונה איטלקי עם ירקות ויין לבן

  • מרק תרד ורוזמרין

  • מרק תפוחי אדמה

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • סלט "כל העגבניות"

  • מרק ירקות לקוסקוס (טבעוני)

  • טוסט חציל (מלנזנה א-לה פרמז'נה)

  • מרק ירקות כתומים

  • מרק פרובנסאל ירקות אביב, או Soup au pistou

  • מרק ירקות וזעתר טרי

  • מרק תפוחי אדמה, פול טרי וכוסברה

  • שעועית ירוקה מוקפצת בטחינה עם צ'ילי

  • עוף ותפוחי אדמה בשקית אפייה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully