- 1. מכינים את המשרה: מערבבים קטשופ, חרדל, סויה, דבש, יין אדום מתוק או פורט, 1 כוס מחית תפוחי עץ, 4 כפות ג'ינג'ר קצוץ, 2 כפות רוטב וורצ'סטר, שמן קנולה, כמון, טבסקו וצרור כוסברה קרועה גס ביד וטורפים אותם לבלילה אחידה. מוסיפים מלח ופלפל.
-
- 2. שמים את הצלעות בתבנית צלייה, יוצקים עליהן את המשרה ומעסים אותן במשרה כך שתעטוף אותן יפה. מכסים ומאחסנים במקרר 12 שעות.
-
- 3. למחרת מחממים את התנור ל-140 מעלות. מוסיפים לתבנית 2 כוסות מים, מכסים את התבנית ביריעת אלומיניום ואופים 3 שעות, או עד שהבשר רך לגמרי. מוציאים מהתנור ומניחים בצד או במקרר עד סמוך להגשה.
-
- 4. אופים את הבטטות: מעלים את חום התנור ל-200 מעלות. מפזרים 1 ק"ג מלח גס בתבנית אפייה ומניחים עליו את 4 בטטות בגודל בינוני. מכניסים לתנור ואופים כשעה או יותר, או עד שהן רכות לגמרי. מוציאים ומניחים בצד.
-
- 5. לקראת ההגשה: מדליקים את הגריל. מניחים את הספריבס על הגריל החם וצולים אותן עד שהן משחימות יפה. מדי פעם מברישים את הצלעות במשרה כדי לזגג אותן יפה. מניחים לצד הצלעות את התירסים וצולים כ-10 דקות. מניחים את הבטטות לחימום על המדף העליון של הגריל.
-
- 6. פורסים את נתחי הצלעות. פותחים את הבטטות ומתבלים אותן במלח ופלפל. מברישים את התירסים בחמאה וזורים עליהם מלח ופלפל. מגישים הכול יחד.