- 1. מרתיחים את המים והתבלינים ומצננים. מכניסים את הבשר למי התבלינים עד שהוא מכוסה במלואו (אם חסר, אפשר להוסיף מעט מים), ומעבירים למקרר ללילה לפחות.
-
- 2. מדליקים תנור ל-120 מעלות. מכניסים לתבנית את טבעות הבצל ומניחים מעליהן את הבשר, כשהעור כלפי מעלה. מזלפים שמן זית על העור, ומכניסים לתנור ל-5 שעות.
-
- 3. מוציאים, ומעבירים לטמפרטורת החדר או למקרר עד השימוש. שומרים את הבצלים האפויים ואת הנוזלים שהצטברו.
-
- 4. מסירים את העור מהבשר. פורסים את הבטן לפרוסות דקות וצורבים על מחבת לוהטת, עד שהפרוסות שחומות ופריכות. מוסיפים למחבת גם מהבצל האפוי.
-
- 5. אורזים הכל בפיתה עם קצת בצל חי פרוס, ומעט יוגורט או צזיקי בצד.