וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוטב פטריות-צלי קלאסי

אפשר להכין את הרוטב מראש, ולשדך אותו לכל צלי בשרי שתרצו

מתכון מאת: יאיר פיינברג, מערכת וואלה!

מנות  לפסח. נמרוד סונדרס
מנות לפסח

מצרכים למתכון

  • 4 כפות שמן תירס
  • 2 בצלים אדומים קצוצים דק
  • 2 סלסילות פטריות שמפיניון פרוסות
  • 6 שיני שום כתושות
  • כף קמח מצה
  • חצי כוס ציר בקר
  • מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת ברזל כבדה, מוסיפים את השמן ואת הבצל, ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את השום והפטריות, ומטגנים 2 דקות נוספות.
  • 2. מוסיפים את קמח המצה, ומטגנים דקה נוספת תוך כדי ערבוב.
  • 3. מוסיפים את ציר הבקר ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully