מתכונים חמים

רוטב פטריות-צלי קלאסי

אפשר להכין את הרוטב מראש, ולשדך אותו לכל צלי בשרי שתרצו

מתכון מאת: יאיר פיינברג, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מנות לפסח

מחשבון המרות

מצרכים

  • 4 כפות שמן תירס
  • 2 בצלים אדומים קצוצים דק
  • 2 סלסילות פטריות שמפיניון פרוסות
  • 6 שיני שום כתושות
  • כף קמח מצה
  • חצי כוס ציר בקר
  • מלח, פלפל שחור גרוס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת ברזל כבדה, מוסיפים את השמן ואת הבצל, ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את השום והפטריות, ומטגנים 2 דקות נוספות.
  • 2. מוסיפים את קמח המצה, ומטגנים דקה נוספת תוך כדי ערבוב.
  • 3. מוסיפים את ציר הבקר ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully