כנאפה עם בשר טחון

מתכון מאת: צחי בוקששתר, מערכת וואלה!
כנאפה צחי בוקששתר.
כנאפה צחי בוקששתר

מצרכים

  • 1 בצל קצוץ
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 250 גרם בשר טלה טחון
  • 250 גרם אטריות קדאיף
  • 3 כפות שמן זית או מרגרינה מומסת
  • כפית פפריקה מתוקה גרוסה גס
  • כפית מלח
  • כפית בהרט
  • 1 עגבניה בשלה ואדומה חתוכה לפרוסות
  • 1 פלפל חריף ירוק, פרוס דק
  • 1/2 בצל סגול קטן, פרוס דק
  • להגשה:
  • טחינה
  • צ'ילי חריף

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מערבבים בקערה את הבצל, הבשר, הפטרוזיליה, התבלינים ומחצית מהמלח ומניחים בצד.
  • 3. מערבבים את אטריות הקדאיף עם מעט מלח ושמן הזית או המרגרינה.
  • 4. מפרידים את כמות האטריות לשני חלקים. מפוררים חלק אחד ומשטחים על תחתית מחבת. משטחים עליו את הבשר, ומניחים מעל את שארית האטריות. מפזרים את פרוסות העגבניות, בצל סגול פרוס ופלפל חריף פרוס ומשטחים.
  • 5. מטגנים במחבת על להבה בינונית במשך 3 דקות.
  • 6. מכניסים לתנור ואופים במשך 10 דקות, עד שהכנאפה מקבלת גוון זהוב-שחום. הופכים לצלחת או קרש חיתוך.
  • 6. חותכים בצורת פרוסה של עוגה, ומגישים עם מעט טחינה וצ'ילי חריף.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully