- 1. מעבירים את מרכיבי הקראמבל למיקסר, ובעזרת וו גיטרה מערבלים עד לקבלת מרקם פירורי. אפשרות נוספת: מכניסים את כל חומרי הקראמבל לקערה גדולה, מפוררים ומערבבים ביד, עד שמתקבל בצק פירורים.
-
- 2. ממיסים במחבת את החמאה. מוסיפים את הסוכר, הסירופ או המים, מקל וניל מגורד והאפרסקים. בינתיים מחממים תנור ל-160 מעלות.
-
- 3. מבשלים במחבת את הרוטב, עד שמתקבל נוזל סמיך שמצפה את האפרסקים.
-
- 4. מסדרים את האפרסקים בתבנית חסינת חום, ומפזרים מעל את הקראמבל. אופים בתנור החם 20-25 דקות.
-
- 5. רצוי להגיש את הקרמבל חמים, עם כדור גלידת וניל או כף שמנת חמוצה.