וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גראטן דלעת

מתכון מאת: גיא גמזו, מערכת וואלה

גרטן דלעת של "אריה". נמרוד סונדרס
גרטן דלעת של "אריה"

מצרכים למתכון

  • לתבנית אפייה של 27X30 ס"מ:
  • 1/4 דלעת גדולה, פרוסה דק לפרוסות רחבות
  • 200 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 500 גרם חמאה מומסת
  • 10 שיני שום פרוסות
  • 4 ענפי טימין מופרדים לעלים
  • מלח ים, פלפל שחור
  • אגוז מוסקט טחון

אופן ההכנה

  • 1. טובלים כל פרוסת דלעת בחמאה המומסת ומסדרים בתבנית.
  • 2. על כל 2 שכבות דלעת מפזרים מלח ופלפל, פרוסות שום, עלי טימין, גבינת פרמזן מגורדת ומעט אגוז מוסקט.
  • 3. חוזרים על הפעולה, עד שהתבנית מלאה בשכבות דלעת.
  • 4. מכניסים למקרר למשך שעתיים.
  • 5. מחממים תנור ל-180 מעלות. לפני ההעברה לתנור מפזרים עוד גבינת פרמזן מגורדת.
  • 6. אופים במשך 40 דקות, ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully