מתכונים חמים

גראטן דלעת

מתכון מאת: גיא גמזו, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

גרטן דלעת של "אריה"

מחשבון המרות

מצרכים

  • לתבנית אפייה של 27X30 ס"מ:
  • 1/4 דלעת גדולה, פרוסה דק לפרוסות רחבות
  • 200 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 500 גרם חמאה מומסת
  • 10 שיני שום פרוסות
  • 4 ענפי טימין מופרדים לעלים
  • מלח ים, פלפל שחור
  • אגוז מוסקט טחון
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. טובלים כל פרוסת דלעת בחמאה המומסת ומסדרים בתבנית.
  • 2. על כל 2 שכבות דלעת מפזרים מלח ופלפל, פרוסות שום, עלי טימין, גבינת פרמזן מגורדת ומעט אגוז מוסקט.
  • 3. חוזרים על הפעולה, עד שהתבנית מלאה בשכבות דלעת.
  • 4. מכניסים למקרר למשך שעתיים.
  • 5. מחממים תנור ל-180 מעלות. לפני ההעברה לתנור מפזרים עוד גבינת פרמזן מגורדת.
  • 6. אופים במשך 40 דקות, ומגישים חם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully