פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      גראטן דלעת

      5 מדרגים / 3 כוכבים

      גרטן דלעת של
      גרטן דלעת של "אריה" (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • לתבנית אפייה של 27X30 ס"מ:
      • 1/4 דלעת גדולה, פרוסה דק לפרוסות רחבות
      • 200 גרם גבינת פרמזן מגוררת
      • 500 גרם חמאה מומסת
      • 10 שיני שום פרוסות
      • 4 ענפי טימין מופרדים לעלים
      • מלח ים, פלפל שחור
      • אגוז מוסקט טחון

      אופן ההכנה

      • 1. טובלים כל פרוסת דלעת בחמאה המומסת ומסדרים בתבנית.
      • 2. על כל 2 שכבות דלעת מפזרים מלח ופלפל, פרוסות שום, עלי טימין, גבינת פרמזן מגורדת ומעט אגוז מוסקט.
      • 3. חוזרים על הפעולה, עד שהתבנית מלאה בשכבות דלעת.
      • 4. מכניסים למקרר למשך שעתיים.
      • 5. מחממים תנור ל-180 מעלות. לפני ההעברה לתנור מפזרים עוד גבינת פרמזן מגורדת.
      • 6. אופים במשך 40 דקות, ומגישים חם.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -