וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דלעת מסוכרת (קבק טטליסי)

קינוח נפוץ מאוד. מוגש תמיד עם אגוזי מלך קצוצים או פיסטוקים. תוספת קיימאק היא אפשרות, שמועדפת עליי תמיד. מתאים גם עם טחינה גולמית במקום הקיימאק

מתכון מאת: ערד ניר, מערכת וואלה

דלעת מסוכרת מעוטרת באגוזים. שיראז ניר, ערד ניר,
דלעת מסוכרת מעוטרת באגוזים/שיראז ניר, ערד ניר

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג דלעת
  • 1/2 ק"ג סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים את הדלעת ומסירים את הסיבים הפנימיים. חותכים אותה לקוביות שוות בגודלן.
  • 2. מסדרים בסיר את קוביות הדלעת והסוכר, בשכבות לסירוגין. משהים למשך לילה.
  • 3. מבשלים על להבה גבוהה, עד שהדלעת מתרככת.
  • 4. מגישים בטמפרטורת החדר, או מעבירים לצנצנות מעוקרות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully