וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סוכריות דלעת בפונדו שוקולד

מתכון מאת: גיורא אשכנזי, מערכת וואלה

סוכריות דלעת. נועם בן זאב,
סוכריות דלעת/נועם בן זאב

מצרכים למתכון

  • 2 קילו דלעת
  • 360 מ"ל (1/2 1 כוסות) מים
  • 500 גרם (1/2 2 כוסות) סוכר
  • 300 מ"ל (1/4 1 כוסות) יין לבן
  • 2 יחידות ציפורן
  • 2 כוכבי אניס
  • 1 מקל קינמון
  • גרדה מלימון אחד
  • מיץ מלימון אחד
  • גרדה מתפוז אחד
  • 200 גרם שוקולד איכותי
  • 200 מ"ל שמנת 32% שומן

אופן ההכנה

  • 1. קורצים מהדלעת כדורים, בעזרת כף פריזיאן.
  • 2. מבשלים בסיר את כדורי הדלעת יחד עם המים, הסוכר, היין, הציפורן, האניס, הקינמון, מיץ הלימון וגרידות התפוז והלימון. מרתיחים ומורידים מהאש. מקררים.
  • 3. מכינים את הפונדו: מבשלים שוקולד ושמנת בסיר, עד המסה, מערבבים לתערובת הומוגנית ומקררים.
  • 4. בהגשה: משפדים על קיסמים ארוכים את סוכריות הדלעת, מסדרים על פלטת עץ, ומצרפים ליד קערה עם השוקולד החמים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully