פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סוכריות דלעת בפונדו שוקולד

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סוכריות דלעת (יח
      סוכריות דלעת (יח"צ , נועם בן זאב)

      מצרכים

      • 2 קילו דלעת
      • 360 מ"ל (1/2 1 כוסות) מים
      • 500 גרם (1/2 2 כוסות) סוכר
      • 300 מ"ל (1/4 1 כוסות) יין לבן
      • 2 יחידות ציפורן
      • 2 כוכבי אניס
      • 1 מקל קינמון
      • גרדה מלימון אחד
      • מיץ מלימון אחד
      • גרדה מתפוז אחד
      • 200 גרם שוקולד איכותי
      • 200 מ"ל שמנת 32% שומן

      אופן ההכנה

      • 1. קורצים מהדלעת כדורים, בעזרת כף פריזיאן.
      • 2. מבשלים בסיר את כדורי הדלעת יחד עם המים, הסוכר, היין, הציפורן, האניס, הקינמון, מיץ הלימון וגרידות התפוז והלימון. מרתיחים ומורידים מהאש. מקררים.
      • 3. מכינים את הפונדו: מבשלים שוקולד ושמנת בסיר, עד המסה, מערבבים לתערובת הומוגנית ומקררים.
      • 4. בהגשה: משפדים על קיסמים ארוכים את סוכריות הדלעת, מסדרים על פלטת עץ, ומצרפים ליד קערה עם השוקולד החמים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -