קרם פלפלים מסקרפונה
הקרם הזה מעולה כרוטב חם לדגים וירקות, וגם כמטבל קר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 8 פלפלים אדומים
- 1 ראש שום קצוץ
- 10 צלפים
- 1/4 כוס חומץ בן יין אדום
- 100 גרם בזיליקום
- 3 כפות סוכר
- מלח, פלפל
- 250 גרם גבינת מסקרפונה
אופן ההכנה
- 1. קולים את הפלפלים בגריל כ-25 דקות, בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות, עד שקליפתם כמעט משחירה.
- 2. קולפים אותם ומנקים את הגרעינים. טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים, עד שמתקבל קרם חלק, ומתקנים תיבול לפי הטעם.