וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרם פלפלים מסקרפונה

הקרם הזה מעולה כרוטב חם לדגים וירקות, וגם כמטבל קר

מתכון מאת: אמיר שולר, מערכת וואלה

קרם פלפלים. נמרוד סונדרס
קרם פלפלים

מצרכים למתכון

  • 8 פלפלים אדומים
  • 1 ראש שום קצוץ
  • 10 צלפים
  • 1/4 כוס חומץ בן יין אדום
  • 100 גרם בזיליקום
  • 3 כפות סוכר
  • מלח, פלפל
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה

אופן ההכנה

  • 1. קולים את הפלפלים בגריל כ-25 דקות, בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות, עד שקליפתם כמעט משחירה.
  • 2. קולפים אותם ומנקים את הגרעינים. טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים, עד שמתקבל קרם חלק, ומתקנים תיבול לפי הטעם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully