- 1. מקמחים קלות משטח שיש, ופורסים חצי חבילה של בצק העלים.
-
- 2. מברישים את הבצק בביצה טרופה. מערבבים את שני סוגי הגבינות בקערה ומפזרים מעל הבצק חצי מכמות התערובת. מהדקים קלות עם הידיים.
-
- 3. הופכים את הבצק,שוב מורחים ביצה, מפזרים את הגבינות ומהדקים.
-
- 4. בעזרת גלגלת פיצה פורסים את הבצק לאצבעות ברוחב 2 ס"מ.
-
- 5. מגלגלים כל קצה בצק לכיוון הנגדי בו זמנית, ויוצרים צורה מסולסלת מאצבעות הבצק.
-
- 6. מניחים את המקלות בתבנית שרופדה בנייר אפייה. מהדקים את קצוות המקלות לנייר באמצעות לחיצה (רצוי להרטיב מעט את נייר האפייה, על מנת שקצוות המקלות יידבקו לנייר).
-
- 7. מפזרים מעל מעט מלח דק, לפי הטעם, ואופים בחום של 175 מעלות, כ-15 עד 20 דקות, עד שהמקלות מזהיבים.