- 1. שמים בקערת המיקסר חמאה, גבינה, חלב, שמן זית, מלח, סוכר ואבקת אפייה. מעבדים עם וו הגיטרה עד שהתערובת אחידה וחלקה.
-
- 2. מוסיפים את הקמח וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק. אם התערובת דביקה מאוד מוסיפים עוד 2-3 כפות של קמח. הבצק צריך להיות רך מאוד ורק טיפה דביק. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-20-30 דקות.
-
- 3. מחממים תנור ל-175 מעלות.
-
- 4. מוציאים את הבצק מהקערה ומניחים על נייר האפייה. בעזרת הידיים מרדדים את הבצק לעלה דק ואחיד בגודל הנייר. אם נדבק לידיים, מרטיבים אותן מעט.
-
-
- פרסומת5. מפזרים את התבלינים הרצויים על הבצק. אני אוהבת לפזר שורה של תבלין אחד, אחריו תבלין שני, וכו'. אפשר לפזר חצי-חצי, או רק תבלין אחד על כל הבצק, או כמה תבלינים, איך שרוצים. לוחצים בעדינות עם הידיים על הבצק, כדי להצמיד אליו את התבלינים.
-
- 6. בעזרת גלגלת או סכין חותכים צורות רצויות בבצק. אפשר שורות ארוכות, ריבועים, מעוינים וכו'. איך צורך לטרוח להפריד בין החתיכות- הן ייפרדו באפייה.
-
- 7. מעבירים את הנייר ועליו הבצק לרשת של התנור. אופים 20-25 דקות, עד שהעוגיות שחומות. מצננים ושומרים בקופסה אטומה.