פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      אורז אדום-אדום

      רוצים לשדרג בקלילות את הארוז שלכם? פשוט מתבלים את גרגרי האורז האדום ברסק עגבניות ובפפריקה, שמדגישות את המתקתקות הטבעית שלו.

      23 מדרגים / 2.68 כוכבים

      אורז אדום של אורלי פלאי (נמרוד סונדרס)
      אורז אדום של אורלי פלאי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 1 כוס (200 גרם) אורז אדום
      • 1 בצל קצוץ
      • 1 גזר חתוך לקוביות קטנות
      • 3 כפות שמן זית
      • 1 כף גדושה רסק עגבניות
      • מלח, פלפל ופפריקה
      • 2 כוסות מרק או מים רותחים
      • עלים מצרור קטן של טימין או 2-1 גבעולי בצל ירוק קצוצים

      אופן ההכנה

      • 1. חולטים את האורז במים רותחים למשך רבע שעה בסיר עם מים רותחים או משרים למשך 12 שעות לפחות במים. מסננים.
      • 2. בסיר עם שמן זית מטגנים בצל וגזר במשך 4 דקות. מוסיפים רסק, מטגנים תוך כדי ערבוב בכף עץ. מוסיפים את האורז, מתבלים במלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם, מערבבים ויוצקים מרק או מים רותחים.
      • 3. מחזירים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-40 דקות.
      • 4. לפני ההגשה מפזרים עלי טימין או בצל ירוק ומגישים.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -