טוסט עם גבינת ברי וחמוציות
קל ופשוט לשדרג את הטוסט של ארוחת הבוקר למשהו מיוחד: פשוט לוקחים לחם מוצלח, משלבים בו גבינת ברי, חמוציות נהדרות, וחופן של עלי רוקט, ומקבלים ניגודי טעמים עמוקים ונפלאים.
טוסט ברי של פטי פוד (צילום: נמרוד סונדרס)
מחשבון המרות
- 2 פרוסות לחם קסטן דגנים
- חמאה למריחה
- 3-4 פרוסות גבינת ברי בעובי 1 ס"מ
- 1 כף חמוציות
- חופן עלי רוקט
- 1 . מורחים בנדיבות את 2 פרוסות הלחם בחמאה, בצידן הפנימי והחיצוני.
- 2. מניחים על אחת הפרוסות את גבינת הברי.
- 3. מפזרים מעל הגבינה את החמוציות.
- 4. מניחים מעל החמוציות את עלי הרוקט.
- 5. סוגרים את הטוסט עם פרוסת הלחם הנוספת.
- 6. צולים בטוסטר עד השחמה.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה