מתכונים חמים

טוסט צרפתי

בית הקפה "פטי פוד" מגיש לכם מתכון קליל שיהפוך כל טוסט פשוט לכזה שמרגיש כאילו הוגש בבית קפה בפריז. גבינת הסנט מור והאיולי הופכים את הכל לארוחת בוקר בלתי נשכחת.

מתכון מאת: בית הקפה פטי פוד, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

טוסט צרפתי של פטי פוד (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • להכנת איולי ביתי:
  • 3 שיני שום גדולות חתוכות גס
  • 1/2 כפית מלח
  • 3/4 כוס שמן זית כתית מעולה
  • 1 כף מיץ לימון טרי, לפי הטעם
  • חומרים לטוסט:
  • 2 פרוסות לחם קסטן דגנים
  • 4 פרוסות גבינת סנט מור בעובי 2 ס"מ
  • 1 ביצה קשה, פרוסה במנדולינה לפרוסות דקות
  • 3 פטריות שמפיניון פרוסות
  • מעט שמן זית לטיגון
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את האיולי: כותשים את שיני השום ומערבבים היטב עם המלח.
  • 2. מזלפים באיטיות את שמן הזית עד שמתקבל מרקם סמיך.
  • 3. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב.
  • 4. צולים את הפטריות: מקפיצים קלות את הפטריות במחבת עם מעט שמן זית, עד להשחמה.
  • 5. מרכיבים את הטוסט: מורחים כל פרוסת לחם בממרח האיולי. מניחים על אחת הפרוסות את גבינת הסנט מור. מניחים על הגבינה את פרוסות הביצים. מניחים את הפטריות הצלויות על פרוסות הביצים.
  • 6. מכסים בפרוסת הלחם שנותרה, וצולים בטוסטר סנדוויץ' עד להשחמה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully