וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט משוויאה של אבי לוי

סלט המשלב עגבניות ופלפלים קלויים, יחד עם שום, מלח והרבה שמן זית

מתכון מאת: אבי לוי, מערכת וואלה

סלט משאוויה של אבי לוי. טלי מאייר
סלט משאוויה של אבי לוי

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 3 עגבניות אדומות
  • 1 פלפל אדום
  • 2 שיני שום מטוגנות עם הקליפה, או קלויות בגריל בקליפתן
  • 1/4 כוס שמן זית
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • 1. קולים את העגבניות למשך 10 דקות על להבה גלויה, או בגריל.
  • 2. קולים את הפלפל מכל הצדדים על להבה גלויה, למשך כ-10 דקות.
  • 3. לאחר שהפלפל קלוי, מכניסים אותו לשקית ניילון ואוטמים, כדי שהחום יישמר וניתן יהיה לקלפו בקלות.
  • 4. מקלפים את העגבניות וחותכים לרבעים. מקלפים את הפלפל וחותכים לרצועות עבות ולא אחידות. מקלפים גם את שיני השום.
  • 5. בצלחת הגשה מסדרים את רבעי העגבניות. מניחים מעליהן את רצועות הפלפל. מניחים מעל את שיני השום, מזלפים שמן זית ומפזרים קורט מלח.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully