וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חזה עוף צרוב עם שום קונפי, ענבים, ותפוח אדמה אפוי

מתכון מאת: מאיה לביא, מערכת וואלה

חזה עוף צרוב במחבת עם ענבים של בראון. נמרוד סונדרס
חזה עוף צרוב במחבת עם ענבים של בראון

מצרכים למתכון

  • למנה אחת:
  • 1 חזה עוף מנוקה משומן, גידים וקרומים
  • 1 כף שמן זית
  • מלח, פלפל
  • 1 כף טימין
  • 1 תפוח אדמה בינוני, שנאפה בתנור בנייר כסף עד ריכוך
  • 4 שיני שום קונפי (שום שבושל בשמן זית, על להבה נמוכה, עד ריכוך)
  • 5 יחידות ענבים ירוקים וחצויים
  • 1 כף חמוציות
  • 1 כף שמן זית
  • 1/4 כוס יין לבן
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן זית במחבת. מתבלים את העוף במלח, פלפל וטימין, ומניחים על המחבת הלוהטת. צורבים משני הצדדים.
  • 2. מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים בו את העוף הצרוב למשך 7 דקות.
  • 3. מקפיצים באותה מחבת שצרבנו את העוף, גם את הענבים והחמוציות. מתבלים ומוסיפים את היין הלבן. מערבבים היטב.
  • 4. מרכיבים את המנה: מניחים את העוף על צלחת הגשה, ומפזרים מעל את הענבים והחמוציות. מגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully